Първи мандат конгресмен от Демократическата партия, който категорично се противопоставя

...
Първи мандат конгресмен от Демократическата партия, който категорично се противопоставя
Коментари Харесай

Демократ преминава при републиканците в Конгреса

Първи мандат конгресмен от Демократическата партия, който изрично се опълчва на импийчмънта на президента Доналд Тръмп, се чака да премине в Републиканската партия, съобщи Си Ен Ен. Според малкия екран, политикът е срещнал сътрудниците си с желанията си.

Демократът от Ню Джърси Джеф ван Дрю беше един от единствено двамата демократи, които през октомври гласоподаваха против официализирането на следствието за импийчмънт и разгласи по-рано този месец, че ще гласоподава против всички членове на импийчмънта.

Очаква се Камарата на представителите да гласоподава идната седмица по два утвърдени от Комитета на правосъдната власт членове за импийчмънт, които ще дефинират процеса в Сената.

Този ход, въпреки и алегоричен подтик за Тръмп, евентуално няма да промени резултата от гласуването в Камарата. Така Доналд Тръмп ще е единствено третият президент в американската история, който ще бъде подложен на процедура на импийчмънт. Очакваното прекосяване идва, когато Ван Дрю се бори в политиката на Ню Джърси. Вътрешното социологическо изследване сподели, че той губи съществена поддръжка от демократите в региона, оповестиха източници от Демократическата партия пред Си Ен Ен в събота.

В. "Вашингтон поуст ", базирайки се на чиновници, първи заяви в събота, че се чака Ван Дрю да се причисли към Републиканската партия "в идващите дни " след среща с Тръмп в петък в Белия дом. В. "Ню Йорк таймс " заяви в събота, че конгресменът може да направи известие незабавно през идната седмица.

Си Ен Ен се свърза с кабинета на Ван Дрю и администрацията на Тръмп. Ван Дрю, неговият шеф на личния състав и шеф по връзките, не отговори на настояванията за коментар.

"Нищо не трансформирам - просто си правя работата. Все още съм демократ, тъкмо тук ", сподели Ван Дрю в малко в изявление за в. "Вашингтон поуст ".

Ван Дрю съобщи предходната седмица, че възнамерява да гласоподава против всички членове на импийчмънт, "освен в случай че има нещо, което не съм виждал, не съм чувал преди ".

След като гласоподава против формалното следствие през октомври, конгресменът от Ню Джърси съобщи в изказване, че "без двупартийна поддръжка имам вяра, че това следствие ще раздели страната в допълнение по шевовете и в последна сметка ще се провали в Сената ".

Ван Дрю размени в Конгреса републиканец през 2018 година

Щатът Ню Джърси беше дал своя вот за Барак Обама през 2008 и 2012 година, преди да гласоподава за Тръмп през 2016 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР