Първата загуба за сезона не притесни особено наставника на Ювентус

...
Първата загуба за сезона не притесни особено наставника на Ювентус
Коментари Харесай

Сари: Червеният картон обърка всичко

Първата загуба за сезона не тормози изключително наставника на Ювентус Маурицио Сари. " Бинаконерите " отстъпиха с 1:3 на Лацио, а Сари съобщи, че ключччовият миг в мача е бил аленият картон на Хуан Куадрадо.

" Играхме доста добре през първото полувреме, само че позволихме на домакините да изравнят тъкмо преди почивката, което беше неприятно. През втората част имаше няколко значими епизода, които не бяха в наша изгода. Докато тимовете бяха с по 11 футболисти, играхме на равнище. После платихме за грешките си. Бяхме упражнявали по какъв начин да се пазиме при статични положения, само че не изпълнихме дилемите си ", разяснява Сари.

" Мисля, че вярното решение в обстановката с Куадрадо беше да получи жълт картон, само че няма по какъв начин да влияем на това. Вината е и наша, тъй като сами сгрешихме, с цел да се стигне до нарушаването. Утре ще имаме повече изясненост за положението на Бентанкур, той доста ни липсваше след почивката. Сами Кедира ще отсъства три месеца и може би ще пробваме в тази роля Аарън Рамзи и Федерико Бернардески ", изясни треньорът на Юве.

" Червеният картон промени всичко. Преди това действахме устойчиво и можехме да поведем с 2:0 след удара с глава на Кристиано Роналдо. Загубихме, само че видях и много позитивни неща в играта ни ", добави Сари. Серия А 15 кръг, събота 7 декември  Лацио 3:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР