Първата визита на рок-фюжън триото The Aristocrats е в понеделник,

...
Първата визита на рок-фюжън триото The Aristocrats е в понеделник,
Коментари Харесай

Последни детайли около концерта на The Aristocrats на 9 декември

Първата аудиенция на рок-фюжън триото The Aristocrats е в понеделник, на 9 декември. Шоуто на мега музикантите (китаристът Guthrie Govan, басистът Bryan Beller и барабанистът Marco Minnemann) в клуб City Stage се провежда от Loud Concerts. Датата ни е част от натоварената европейска обиколка на бандата, която върви с цялостна мощ. Заредените с превъзходна музика и страсти концерти в поддръжка на издадената тази година амбициозна четвъртата продукция You Know What…? провокират същински възторг измежду почитателите на „ Аристократите “.
Билетите за изявата на The Aristocrats са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и сътрудниците им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.. Цената е 45 лева на билет, а в деня на концерта ще бъде 55 лв..
Всеки почитател може да употребява и опцията на Eventim Print at Home, която дава опция да се отпечатва закупеният електронен билет у дома.
The Aristocrats дават обещание неповторимо прекарване по време на изявата си в София, само че категорично умоляват почитателите си да не вършат аудио и видео записи, както и да не употребяват телефони по време на концерта.
В клуб City Stage няма да се позволява внасянето на питиета, както и застрашаващи здравето рискови предмети. Забранено е също по този начин внасянето на фотоапарати със заменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
Всички фенове под 18 години би трябвало да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от компаньон с попълнена декларация. От уеб страницата www.loudconcerts.com  (http://loudconcerts.com/sites/default/files/declaracia_deca.pdf) може да бъде свалена декларацията за компаньон за концерта на „ The Aristocrats ”.
Декларацията може да бъде получена и от защитата на входа на клуб City Stage.
Документът би трябвало да бъде запълнен, подписан и показан на входа на клуба, като няма потребност да бъде нотариално удостоверен.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта изцяло гратис - с компаньон и попълнена декларация.
Нека напомним още един път кои са The Aristocrats:
*  Guthrie Govan несъмнено е измежду най-горещите китаристи на съвремието ни, чийто солов албум през 2006 Erotic Cakes бе припознат като неизбежна класика. Опитът му по поп турнета му обезпечават огромно търсене, а през април 2015 година се появява на корицата на списание Guitar World.
*  Bryan Beller е работил с имена от ранга на Steve Vai, Joe Satriani, Mike Keneally (Frank Zappa), както и с метъл бандата Dethklok. Соловите му произведения включват 3 албума, 2 DVDта, а през 2012 година се появява на корицата на октомврийския брой на списание Bass Player Magazine.
*  Marco Minnemann се смята от почитателите за един от най-талантливите и новаторски барабанисти в света. Освен че има достойнството да се появява на кориците на най-престижните издания за барабанисти, вкл.и Modern Drummer, той се радва и на колаборации с Adrian Belew, UKZ, Steven Wilson, Joe Satriani, Necrophagist, Steve Hackett. По-малко знае се, че той е мулти-инструменталист и работлив композитор с над 20 солови албума и DVD-та зад тила си.
Шоуто на The Aristocrats на 9 декември в клуб City Stage е с начало 20 часа!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР