Първата в историята на FERRARI зареждаема PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle)

...
Първата в историята на FERRARI зареждаема PHEV
(Plug-in Hybrid Electric Vehicle)
Коментари Харесай

FERRARI SF90 STRADALE дебютира и в Китай

Първата в историята на FERRARI зареждаема PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) хибридна кола- SF90 STRADALE, отбеляза премиерата си в Китай и към този момент е налична за закупуване на местиня пазар.

Суперспортното Ferrari SF90 STRADALE е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.5 секунди и от 0 до 200 км/ч за 6.7 секунди, а максималната му скорост на придвижване е 340 км/ч. За прекъсването от 100 км/ч до пълен покой, на колата ще са нужни под 29.5 метра.

За първи път в историята на Ferrari, компанията предлата своя кола с избор между две съществени версии- SF90 STRADALE и SF90 STRADALE Assetto Fiorano, като втората идва с предимство във връзка с оптизирането на тежестта с до 30 кг, окачването, употребата на спортни гуми и други.



FERRARI SF90 STRADALE е с съществени габарити дължина 4710 мм, широчина 1972 мм и височина от единствено 1186 мм, а междуосието на автомобила е 2650 мм. С оптимизирана за високи скорости аеродинамика, колата е оборудвана с хибридна задвижваща система в която е включен четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор с максимална мощност от 780 конски сили и 800 Нм, комбиниран с три електрически мотора с обща мощ от 220 конски сили.

Батерията на FERRARI SF90 STRADALE, което официално се трансформира в първото спортно предложение на компанията с четири задвижващи колела, е литиево-йонна с капацитет от 7.9 kWh, което е задоволително за изминаването на до 25 километра в чист електрически режим.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР