Първата среща от Световното по футбол 2018 отмина, но все

...
Първата среща от Световното по футбол 2018 отмина, но все
Коментари Харесай

Екипът на OUKITEL одобри 10000 mAh телефон K7, като най-добрият смартфон с мощна батерия

Първата среща от Световното по футбол 2018 отмина, само че към момента можем да почувстваме пристрастеността на играчите, да се докоснем до техния военен дух и отборна работа.
Да, с цел да успеем, би трябвало да работим и да се борим дружно. Екипът експерти на OUKITEL е положил огромни старания с цел да обезпечи високото качество на продукцията на компанията. Тази година OUKITEL малко се забави със своите нови смарт телефони, като повода е, че желае да направи съвършен всеки от тях. На най-новия K7 с мощна 10 000 mAh батерия експертите отделиха изключително доста внимание. Смартфонът K7 би трябвало да излезе на пазара на 19 юни и дано погледнем какво мисли екипът за своята работа:



OUKITEL стартира да работи върху този смарт телефон още от 2017 година. За да подсигурява високото качество и продуктивността на устройството, OUKITEL се концентрира върху симулирането на ежедневното потребление на смарт телефона от потребителите. Използвани са общоприетите проби: изпускане, напън, висока и ниска температура и други. Отделно, OUKITEL образува специфичен екип от над 100 служителя за тестване на устройството и за приемане на противоположна връзка от ежедневното потребление на смарт телефона.



Смартфонът комбинира мощна 10 000 mAh батерия и бързо зареждане. Тези фактори биха могли да застрашат софтуерния живот на батерията, изключително в случай че се случи тя да се зарежда няколко пъти дневно. При K7 това е невероятно, тъй като са направени най-подробни проби на качеството, тестван е животът на батерията, направени са екологични проби, тествани са характерностите и опциите.

Ние имаме вяра, че след тези прекомерно строги и твърди проби K7 няма да ви подведе. На 19 юни стартират световните предварителни продажби на OUKITEL K7 със съдействието на интернет магазина Banggood. Всеки има късмет да получи гратис новия смарт телефон. Всеки ден можете да извършите по два опита. Но в случай че не ви се чака, можете да употребявате електронния ваучър BG618K7 с цел да получите отстъпка от $30. Вижте детайлностите в формалния уебсайт на Banggood.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР