Първата ни тенис ракета, Григор Димитров, коментира оттеглянето от спорта

...
Първата ни тенис ракета, Григор Димитров, коментира оттеглянето от спорта
Коментари Харесай

Гришо с трогателни думи след оттеглянето на Маша

Първата ни тенис ракета, Григор Димитров, разяснява отдръпването от спорта на някогашната си другарка Мария Шарапова и отдаде дължимото на някогашната №1.

В сряда петкратната носителка на трофеи от Големия шлем разгласи прекратяването на кариерата си. Руската тенис звезда се радваше на страхотна кариера на кортовете, преди приемането на едногодишна възбрана за игра, наложена поради потребление на неразрешени вещества. След завръщането си, 32-годишниата рускиня бе унизена от неспирни контузии, които очевидно са повлияли на нейното отричане от спорта.

"Мога да приказвам толкоз дълго за Шарапова, само че в този момент не е моментът. Мария е такава, каквато е. Само обич и почитание за нея като персона. Опознах я добре, тя е прелестен другар. Каквото и да прави оттук насетне, знам, че ще го прави по най-хубавия метод. Сигурен съм, че ще забележим доста от нея в бъдеще ", съобщи Гришо.

"Nothing but love and respect. "@GrigorDimitrov shares his thoughts on the news of @MariaSharapova's retirement. pic.twitter.com/PlH3YZV80C
— TENNIS (@Tennis) February 27, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР