Първата му съпруга била рускиня и талантлива пианистка. Завършила консерваторията

...
Първата му съпруга била рускиня и талантлива пианистка. Завършила консерваторията
Коментари Харесай

Бомба! Мария Му Отмъкна Цялото Имане! Един От Най-Великите Българи Проси Пред Църквата Свети Георги!

Първата му брачна половинка била рускиня и надарена пианистка. Завършила консерваторията с Алла Пугачова. Георги се влюбил в Оксана, когато бил в Русия, венчали се в Москва. Живеели щастливо, дружно ходили на концертите на Пугачова.

Майката на Оксана го срещнала с огромния съветски треньор Анатолий Амелин. Той доста го харесал като състезател и му оказал помощ да стане треньор по тенис на някои от кандидат-космонавтите, сред които Юрий Гагарин и Валентина Терешкова. Тренирал ги 10 месеца, малко преди Гагарин да излети в Космоса през 1961 година. След това му се наложило да се върне в България, тъй като сестра му и майка му се разболели.

Дошъл с жена си и дребната им дъщеричка. На Оксана обаче нашият климат не понесъл, почнали да избиват петна и тя отпътувала назад за Русия с детето им. Георги изживял тежко раздялата.

След години се развели и той не можел да вижда повече рожбата си. Започнал да сменя работа след работа. За да не остане самичък, решил да се ожени за повторно за Мария, с която почнали да излизат. „ Втората ми брачна половинка имаше сърдечни и психологични проблеми. Майка й и двамата братя започнаха да ни тормозят и заплашват. Искаха да вземат двата ми жилището, тъй като рускинята щяла да пристигна с детето му и да ги присвои.

Така ме принудиха да припиша жилищата на Мария, само че когато тя умря, ми взеха всичко, изхвърлиха спортните ми награди и документите и ме изгониха на улицата “, оплаква се бедният човек. Спял по паркове и пейки, почнал да проси пред църквата „ Свети Иван Рилски “.

Точно там срещнал градинаря на черквата Валентин Грънчаров. Той бил благородна душа, станали другари и го прибрал да живее при него. Преди половин година Валентин се разболял и умрял. Това било следващата покруса, раздрусала Георги, и той още веднъж се оказал без дом.

Преместил се да проси пред църквата „ Свети Георги “ в квартал Мараша.

Там старецът изкарал още веднъж шанс. Към края на предходната година при него пристигнала жена на име Калина, на млади години била участничка в състезания за хармонично тяло. Запознали се, поговорили си, тя се оказала заможна и с положително сърце. Намерила му квартира в „ Кючук Париж “, плащала му наема и зареждала хладилника с храна. Грижила се за бедния дъртак, както и за своите родители.марица
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР