Първата квалификационна фаза от турнира по електронни спортове Counter-Strike: Global

...
Първата квалификационна фаза от турнира по електронни спортове Counter-Strike: Global
Коментари Харесай

Отбори от три държави ще участват на финала в международен турнир по eSports в Стара Загора

Първата квалификационна фаза от шампионата по електронни спортове Counter-Strike: Global Offensive, проведен от Bellum Gens Elite-Stara Zagora и Община Стара Загора, протече при засилен интерес. Това оповестяват от пресцентъра на общината. В конкуренцията са взели участие тимове от България, Румъния, Сърбия, Украйна, Македония, Албания, Косово, Черна гора, Латвия, Унгария и Полша.

Най-добрите дванадесет отбора, измежду които Skade (BG), FATE (BG), Nexus (RO) и BlueJays (BG), ще се борят на финалите за продобиване на първото място. Заключителният стадий от шампионата ще се организира от 21 до 24 октомври в залата на " Културен Център Стара Загора " при съблюдаване на епидемиологичните ограничения, наложени в страната.

В сърцето на Стара Загора всички почитателите на електронните спортове в България и Балканския район ще могат да се насладят на играта на техните обичани тимове, както и ще могат да се срещнат онлайн с тях. Местата в залата ще бъдат лимитирани, само че уредниците и Община Стара Загора са се погрижили събитието да бъде следено навън от всички фенове. На сцената пред постройката на общината ще бъде подложен огромен екран, на който искащите ще могат да следят срещите в действително време. Втората фазa на Bellum Gens Elite - Stara Zagora ще бъдe предавана и онлайн в платформата

Турнирът е с внушителния награден фонд от $10 000, което го прави най-голямото събитие от подобен темперамент провеждано в България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР