Първата и най-успешна изпълнителка от музикалната компания на рапъра Кристиян

...
Първата и най-успешна изпълнителка от музикалната компания на рапъра Кристиян
Коментари Харесай

Тита БИ ШУТА на Криско

Първата и най-успешна изпълнителка от музикалната компания на рапъра Кристиян Талев-Криско Тита е твърдо решена да напусне „ Адаманд рекърдс “, научи „ Галерия “. Талантливата певица брои дните, оставащи до приключване на контракта й, с цел да се раздели един път вечно с продуцента си.

Тита към този момент даде старт на плавния преход с новия си план „ Първият човек “, чиито музикален продуцент е Любо Киров. Парчето показва звездата в радикално друга светлина и я разграничава от досегашния й абсурден имидж.

Видеото, текстът и аранжиментът нямат нищо общо с шлагерите „ Антилопа “, Photoshop “, „ Късай “ или „ Вуду кукла “, които я изстреляха на върха.

Тита в никакъв случай не е харесвала пошлите текстове на Криско и Боро Първи , разкриват осведомени. Те й създаваха безсрамен имидж, от който се срамувала и ненавиждала. Изпълнителката нееднократно е споделяла, че отвън сцената е непретенциозно и нормално момиче, надалеч от известния й облик. Не това обаче била главната причина да напусне Криско, а тежките условия по контракта й с „ Адаманд рекърдс “.

Според една от клаузите, да вземем за пример, Тита няма право да забременява в околните 10 години. Ако това се случи, тя освен ще дължи баснословни неустойки, само че и ще бъде отстранена от музикалната компания. Нямала право и да се разделя с гаджето си, както и да стартира нова връзка, без експлицитното позволение на продуцента си.

Финансовите условия пък били даже още по-жестоки от моралните. Според тях Тита би трябвало да регистрира % от всеки извоюван хонорар, без значение дали е обвързван с кариерата й на певица или е пристигнал от реклама на козметични артикули. Тийн звездата е авторитетен инфлуенсър в Инстаграм, само че огромна част от приходите й отивали в джоба на Криско . Без негово единодушие, Тита нямала право да популяризира даже паста за зъби.

Чашата преляла, когато рапърът отказал да й вдигне хонорара от 4000 на 4500 лв., колкото взима една нискооборотна чалга певица. Криско считал, че с увеличение на сумата, броят на месечните й участия може внезапно да намалее.

Към момента не е ясно дали откакто се отлюспи от „ Адаманд рекърдс “, Тита ще продължи да се продуцира сама, както Гери-Никол, или ще разчита на Любо Киров.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР