Първата годишна среща Българският Великден“ е организирана от правителството на

...
Първата годишна среща Българският Великден“ е организирана от правителството на
Коментари Харесай

Българският Великден започва на този ден преди 18 години

Първата годишна среща „ Българският Великден “ е проведена от държавното управление на Обединените демократични сили с министър-председател Иван Костов на великденските празници през 2000 година

Заявената цел е да бъдат привлечени български експерти с опит в най-различни области от целия свят и студенти в чужбина, с цел да оказват помощ в процеса на присъединение на страната към Европейския съюз. Участват повече от 600 души. Основател на придвижването е Георги Костов Стратев. Фондацията е наименувана по книгата " Българският Великден, или пристрастеностите български " на Тончо Жечев.

На всичките си обичайни годишни срещи от 2000 година до през днешния ден Българският Великден предлага отзиви, хрумвания и планове на българските ръководещи. Няколко от най-активните участници в срещата през 2001 година изготвят програмен документ за развиване - „ Великден за България “ (101 точки), който служи за основа на икономическата предизборна стратегия на Национално придвижване Симеон Втори за парламентарните избори през 2001 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР