Първата фабрика на Филип Морис, която приозвежда само бездимни цигари,

...
Първата фабрика на Филип Морис, която приозвежда само бездимни цигари,
Коментари Харесай

Филип Морис отваря фабрика за бездимни цигари в Гърция


Първата фабрика на " Филип Морис ", която приозвежда единствено бездимни цигари, беше открита в Италия. Сн. " Филип Морис "

Тютюневият тръст " Филип Морис " (Philip Morris) открива фабрика напълно за произвеждане на бездимните цигари, които се употребяват с електронното устройството IQOS. Продуктите ще се вършат в до скоро най-голямата цигарена фабрика в Гърция - " Папастратос ". Тя е оборудвана да създава единствено бездимните цигари и след 87 години работа там към този момент няма да се вършат обичайните артикули.

Преди година " Филип Морис " разгласи, че ще влага 300 млн. $ във фабриката в Гърция. Средствата са за цялостното прекосяване към производството на новите артикули, за построяването на три нови здания, на 10 нови индустриални линии и 2 за подготовка на тютюна. Трансформирането на фабриката е отворило 400 нови работни места в допълнение на към този момент съществуващите 800.

Пълният потенциал на новата фабрика би трябвало да бъде доближат до края на годината. При цялостно натоварване тя ще може да създава 10 000 бездимни цигари в минута или 20 милиарда на година. Те ще се продават в Европа и Азия.

Това е втората фабрика на " Филип Морис ", в която се вършат единствено цигари за IQOS. Другата се намира в Италия.

Електронното устройство и употребяваните с него пълнители се оферират в 37 страни. Производителят го показва като по-безвреден вид на обичайните цигари. Бездимните цигари също се вършат от тютюн, само че за разлика от стандартните, той не изгаря, до момента в който се пуши, а се нагрява от електронното устройство до по-ниска температура. Така се намалявали нездравословните резултати за здравето.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР