Първата дама на САЩ Мелания Тръмп не просто открадна цялото

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп не просто открадна цялото
Коментари Харесай

Мелания Тръмп наложи един от най-горещите трендове на есента

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп не просто открадна цялото внимание по време на визитата на канадския министър председател Джъстин Трюдо и брачната половинка му Софи във Вашингтон .



Тя наложи един от най-горещите фешън трендове за есента на 2017 година, като се появи театралничи в сив костюм на Ралф Лорън и вратовръзка за формалните фотоси от срещата.
 Мелания Тръмп открадна вниманието по време на визитата на канадския министър председател Джъстин Трюдо и брачната половинка му Софи във Вашингтон Мелания Тръмп открадна вниманието по време на визитата на канадския министър председател Джъстин Трюдо и брачната половинка му Софи във ВашингтонGulliver/Getty Images
Само няколко дни по-късно в сивия костюм от пролетната сбирка на Ралф Лорън за 2018 година в Ню Йорк дефилира и актрисата Блейк Лайвли – известна с стилния си нюх и нееднократно обявявана за фешън икона.

   

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on Oct 16, 2017 at 2:56pm PDT
Модните критици са безапелационни, че до края на есента ще виждаме сивия костюм на Ралф Лорън във всевъзможни разновидности. Дали обаче ще са стилни като Мелания Тръмп и Блейк Лайвли ?
Blake Lively just copied Melania Trump’s Ralph Lauren suit!
— THE ISSUE (@theissuecom) Можем единствено да гадаем   wink
Blake Lively and Melania Trump Wore the Same Ralph Lauren Suit
— Marie Claire (@marieclaire)
А за безупречния жанр на Мелания Тръмп има още толкоз доста доказателства:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР