Първата дама Десислава Радева ще открие 27-ото издание на Италианския

...
Първата дама Десислава Радева ще открие 27-ото издание на Италианския
Коментари Харесай

Първата дама открива фестивал на красотата и прическата

Първата дама Десислава Радева ще открие 27-ото издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата в Пловдив. Това оповестиха уредниците на събитието, което ще се организира в Международен панаир - Пловдив.
Церемонията по формалното разкриване ще се състои от 11.00 часа на 23 март пред Палата 2 на Панаира, като присъединяване ще вземат балет „ Арабеск “ и родни професионални стилисти. Форумът ще продължи 3 дни.
Дипломатическият корпус ще бъде показан от брачната половинка на италианския дипломат в България Н. Пр. Стефано Балди – госпожа Антонела Ренци. На церемонията по откриването на интернационалния конгрес за фризьорство ще участва също генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани. Присъствие са удостоверили и съпругите на посланиците на Белгия и на Южна Корея у нас. Сред формалните посетители ще бъдат президентът на Италианската комерсиална камара Марко Монтеки, съобщи Фокус.
65 представителни компании на най-известните международни марки в промишлеността на хубостта вземат участие в тазгодишното издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата. 3-дневната стратегия включва профилирани образования и демонстративни шоута и семинари, водени от международно известни стилисти, презентации на неповторими артикули и техники, национални състезания по фризьорство, грим и маникюр, допълниха уредниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР