Първа Професионална Лига може да има свой представител на Световното

...
Първа Професионална Лига може да има свой представител на Световното
Коментари Харесай

Ас на Левски отсрамва българското първенство на Мондиал 2018


Първа Професионална Лига може да има собствен представител на Световното състезание в Русия това лято в лицето на бранителят на Левски и националния тим на Исландия Холмар Ейолфсон.

Скандинавците избистрят от ден на ден състава си за шампионата. И главната фигура в " синия " състав е измежду десетимата бранители, които ще се борят за място измежду финалните 23-има играчи в селекцията.

Според медиите в Исландия, петима от въпросните 10 са с обезпечено място в състава. Това са Биркир Мар Севарсон (Валур, Исландия), Рагнар Сигурдсон (Рубин, Русия), Кари Арнасон (Абърдийн, Шотландия), Ари Фрейр Скуласон (Локерен, Белгия) и Сверир Инги Ингасон (Ростов, Русия).

Останалите петима ще се борят за две, в краен случай за още три повиквателни за Русия. Освен Холмар, това са Хьордур Бьоргвин Магнусон (Бристол Сити), Йон Гудни Фьолусон (ИФК Норкьопинг), Хьортур Хермансон (Брьондби) и Самуел Кари Фридьонсон (Валеренга).

Окончателните сформира на националните тимове би трябвало да бъдат оповестени до края на месец май. До края на този месец пък би трябвало да са ясни разширените групи на селекционерите, от които ще избират за Световното
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР