Първа политическа сила сме на изборите и това доказа, че

...
Първа политическа сила сме на изборите и това доказа, че
Коментари Харесай

Борисов: Хората са доволни от това, което правим ВИДЕО/СНИМК...

Първа политическа мощ сме на изборите и това потвърди, че хората са удовлетворени от това, което вършим и строим.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов във видео онлайн от новостроящото се околовръстно на София в своя Facebook профил.



Той разгласи вест от петък, че страната ни се е предоговорила за имунизациите и през април, май и доникъде на юни ще получим 2 700 000 броя от препарата на Pfizer. „ Май месец - с към този момент имунизирани над 3 милиона и оздравели, ще имаме груповия имунитет”, предвижда министър председателят, като съобщи, че е много-радостен след контрактуваното в петък.

„ ГЕРБ е първенец на изборите. Няма до момента друга партия, която да е излизала от цялостен мандат и отново да е спечелила. Омразата към нас е, че ги побеждаваме. Най-щастливи ще са да не се явим на избори”, акцентира водачът на партията, който посети асеновградското село Тополово, съпроводен от здравния министър проф. Костадин Ангелов.



По-рано денем Борисов инспектира ремонтни действия. „ С право можем да кажем, че като първа политическа мощ на изборите хората утвърждават тези огромни поправки, строителства и всичко, което се прави по районите. Доволен съм от темпа на работа”, сподели Бойко Борисов.

Премиерът разгласи, че едното платно на автомагистрала „ Тракия”, което се ремонтира, ще стане готово през днешния ден и придвижването ще бъде пуснато в следобедните часове, когато трафикът се усилва.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР