Първа инвестиционна банка стартира нова промоционална кампания, посветена на предстоящите

...
Първа инвестиционна банка стартира нова промоционална кампания, посветена на предстоящите
Коментари Харесай

Fibank с намаление на 18 продукта от злато и сребро за абитуриенти

Първа капиталова банка започва нова промоционална акция, отдадена на идните празници и абитуриентските балове. От 12 април до 31 май 2019 година определени артикули от богатата палитра Gold&Silver ще се оферират с отстъпка от 5% при заплащане с карта, издадена от Fibank.

Екипът на Дирекция " Злато и нумизматика " е селектирал общо 18 продукта с съвременно звучене, актуален дизайн и разнородни благоприятни условия за носене. Създаването на другите произведения, включени в промоцията, е въодушевено както от природата и нейната хубост, по този начин и от някои извечни знаци на България. Всеки един артикул носи богато символно обръщение и прочувствен заряд за този, който ще го носи.

Д-р Валентина Григорова-Генчева - Директор на Дирекция " Злато и нумизматика " във Fibank ни споделя повече за акцията и продуктите, включени в нея. Тя ще ни разкрие и какви нови артикули да чакаме през 2019 година

- Г-жо Генчева, какво подготвяте за великденските празници и зрелостниците?

Както всяка година, представяме необятна палитра артикули от благородни метали, ориентирани, както към най-младите ни клиенти, по този начин и към околните им, които желаят да ги зарадват с скъп и запаметяващ се подарък.

За първи път през тази година от 12 април до 31 май промотираме освен в онлайн магазина ни Fibank Gold & Silver, само че и в офисите на Fibank, 18 продукта от злато и сребро за зрелостници. Всеки, който закупи един или повече от тях и заплати с карта, издадена от Fibank, ще получи 5% отстъпка.
 Снимка 418356
- От какво е въодушевена акцията?

Основната цел на акцията е да подтикваме младите по-активно да употребяват дебитните и кредитните си карти, само че и да извърнат внимание на изделията от злато или сребро, които не са от хитовите измежду младежката публика дарове. По-голямата част от продуктите са с съвременно звучене, актуален дизайн и разнородни благоприятни условия за носене. Мотото на промоционалната акция " Абитуриентският бал - мотив, който си заслужава, подарък, който остава " е обвързвано с европейската традиция на зрелостниците да се подаряват полезности като самобитна премия, корона, която увенчава сполучливия край на един стадий от живота на индивида. Много зрелостници избират пътешествието пред полезностите, само че, колкото и вълнуващи да са спомените от претърпяното по света, едно златно кюлче или една монета носят в себе си доста по-силни послания и в допълнение имат висока стойност. Създаването на другите произведения, включени в промоцията, е въодушевено както от природата и нейната хубост, по този начин и от някои извечни знаци на България. Със сигурност те ще бъдат правилни спътници и самобитни талисмани на тези зрелостници, които ще продължат образованието си в чужбина.

- Разкажете ни малко повече за продуктите, включени е промоцията?

Продуктите от нашия асортимент са насочени както към девойките, по този начин и към момчетата. Разбира се, има някои от тях, които са най-вече за младежите - фенове на адреналина и моторите, а други са предопределени главно за носене от девойките. Производители на промоционалните произведения са наши дългогодишни сътрудници, чиито публични представители сме за България и Балканите. Това са реномираната швейцарска рафинерия ПАМП (ProduitsArtistiquesdeMétauxPrécieux) и Новозеландският монетен двор.

Кюлчетата, включени в абитуриентската промоция, са направени от злато с проба 999.9/1000 или сребро с непорочност 999/1000. Монетите са от сребро 999/1000, с тегло от 1 тройунция (31.1035 г), и носят върху себе си атрактивни цветни изображения, а някои са с отчасти позлатяване върху избрани детайли.

ПАМП е една от водещите международни компании за пречистване и преправка на благородни метали. Основана в Киасо (Chiasso), Швейцария, през 1977 година, компанията е известна на първо място като производител на капиталово злато, което се продава в целия свят, пионер и водач в основаването и търговията с мини златни кюлчета. Продуктите, създадени от ПАМП, дават отговор на стандартите за качество на капиталовото злато (Good Delivery), признати от Швейцарската национална банка, Лондонската железна борса (The London Bullion Market Association, LBMA), Нюйоркската стокова борса (The New York Commodity Exchange, COMEX) и Токийската стокова борса (The Tokyo Commodity Exchange, TOCOM). Вярна на швейцарския перфекционизъм и високите международни условия към качеството на златото, компанията ПАМП създава необятна гама от артикули, направени от солидно злато: кюлчета, монети, медали, бижута и часовници, пакетирани в присъщата сертификатна опаковка.

ПАМП е член на Лондонската железна борса като от началото на 2004 година e една от петте рафинерии в света, определени за референти в новата система за мониторинг (Proactive Monitoring System) на техническото качество на рафинериите със статут " Good Delivery ".

Новозеландският монетен двор е производителят на монети с едни от най-атрактивните изображения и цветове в света, с непроменяемо високо качество, както на самите монети, по този начин и на техните опаковки. Клиенти постоянно се майтапят, че купуват новозеландските артикули повече поради атрактивната кутия, в сравнение с за самата монета.
 Снимка 418357
- Какво бихте предложили като подобаващ избор за девойки или момчета зрелостници?

Обикновено свързваме подаръците за девойки с нещо за носене, обличане или обуване. Но какъв брой хубаво би било, в случай че вместо роза или букет, който да увехне покрит в купищата цветя и дарове, абитуриентката получи една непреходно красива сребърна монета " Българска роза "!

От епохи среброто е известно като метал за направа на амулети и талисмани, а елегантното цветно изображение на царицата на цветята се откроява на неговия декор. То е допълнено от компактен, солидно позлатен бордюр - детайл от българска шевица. Това нумизматично украшение, основано в Новозеландския монетен двор, става още по-привлекателно поради изключителната си опаковка: бижутериен цилиндър, увенчан от стилизирана роза, цялостен с ароматизирани розови потпури и плътна външна кутия от гланциран картон. Монетата е съпроводена от обстоен документ.

Изненада за момчетата би било противоположното: вместо " богатство " за криене по чекмеджетата вкъщи, нещо за носене: както през лятото, по този начин и при празнични мотиви. Дискретното, с издължена правоъгълна форма кюлче-медальон " Глаголица " е направено от ПАМП, Швейцария, от солидно позлатено сребро, съпроводено от верижка от черна пресукана сурова коприна с бижутерска закопчалка. Едно стилно мъжко украшение, върху което са изобразени букви от първата българска писменост. Какъв по-добър знак за един абитуриент от най-българското, съхранено през вековете - писмеността?

Всяка една от нейните букви приказва за мощ и мощност, за нематериалност, пренесена във времето, с цел да пребъде България. Наименованието на остарялата българска писменост се свързва, както с думата глаголъ, означаваща " дума ", по този начин и с думата глаголати - " приказвам ", т.е. това са думи, които приказват.
 Снимка 418358
И двата подаръка са изключително подобаващи за зрелостници, които са избрали да продължат образованието си зад граница. За да носят със себе си парченце от родината и нейните многовековни културни обичаи.

Има и един доста пресен подарък, който несъмнено е все по-популярния вид " унисекс ". Това е сребърното кюлче Emo Joy KISS от серията Емоджи на швейцарската рафинерия ПАМП. За по-младата публика не е належащо да изяснявам, че в обществените мрежи половината от мненията към известия или вести са под формата на емоджита. В топ 5 на най-популярните личица влиза и целувката. Дори да изключим от тематиката за абитуриентските балове размяната на сантиментални послания, пожеланието да бъдеш целунат от ориста е повече от уместно. Това значи да си благополучен, да успяваш, да преследваш фантазиите си и да имаш доста шанс - всичко, което е належащо за един младеж при започване на независимия му живот.

И това сребърно кюлче на швейцарската рафинерия ПАМП е обичайно показано в защитна сертификатна опаковка, с верижка за окачване от черна сурова пресукана коприна с бижутерска закопчалка. Придружено е от особено направен обстоен документ.

- Какви новости да чакаме при продуктите от злато и сребро, предлагани от Първа капиталова банка?

Екипът на дирекция " Злато и нумизматика " навлиза в 19 година от началото на своята активност. Време е да актуализираме нашата продуктова гама, да прекратим предлагането на някои към този момент изчерпали атрактивността си произведения. Дизайнът на някои обичани на клиентите преди години кюлчета-медальони към този момент наподобява демодиран, други са отпаднали от продуктовия азбучник на техните производители. Това постанова основаването от време на време на нови кюлчета и монети от злато и сребро, разработвани като наши лични планове, взаимно с дизайнерските екипи на партньорски компании. Такава е нашата процедура от 2002 година насам. През миналите години сме основали над 30 лични продукта от благородни метали, работим по нови планове и през тази година. Изненадата ни ще бъде показана през есента, сега мога единствено да загатна, че продуктите ще бъдат с съвременен дизайн, ще имат и златна, и сребърна версия, и ще бъдат подобаващи за всички влюбени.

Продължаваме и обичайния импорт на към този момент доста известните златни и сребърни кюлчета и монети за съответната година по Лунния календар. Следващата - 2020 година, е първата от новия 12-годишен цикъл, година на мишката.

Fibank ще популяризира и всички нови излъчвания монети на Българска народна банка - идната ще излезе на пазара през юни т.г. като част от серията " Именити българи ". Посветена е на братята Евлоги и Христо Георгиеви, видни възрожденски дейци, търговци, банкери и филантропи. Със сигурност всички, минавали по един или различен мотив около постройката на Ректората на Софийския университет " Св. Климент Охридски ", са виждали внушителните скулптури на двамата братя-дарители и радетели за основаването на първото българско висше учебно заведение в столицата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР