Партньорството между BMW и McLaren не е нещо ново и

...
Партньорството между BMW и McLaren не е нещо ново и
Коментари Харесай

BMW и McLaren ще правят суперкола и кросоувър


Партньорството сред BMW и McLaren не е нещо ново и двете компании за следващ път ще работят дружно над забавен план включващ два нови автомобила. Двете компании ще работят взаимно над план за електрическа суперкола, както и електрически кросоувър.
 BMW и McLaren ще вършат суперкола - 2
Според информация на Car Magazine двете коли ще споделят една и съща платформа, която в по-голямата си част ще бъде построена от карбонови нишки. Ако данните са правилни, то задвижването ще се обезпечава от четири електромотора със систематична мощ от 1088 конски сили. Ако това е правилно, то това ще бъде най-мощният модел на McLaren юридически в миналото.
 BMW и McLaren ще вършат суперкола - 3
От BMW ще употребяват същата платформа и същото задвижване, само че с друга визия, защото съгласно компанията няма смисъл да бъдат продавани две идентични коли с единствена разлика в емблемите. Новият модел на баварците евентуално ще се бори с коли като Porsche Taycan и други от този клас. Очаква се в близко бъдеще да забележим повече информация от фирмите, а подготвени коли евентуално ще бъдат показани най-рано през 2026 година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР