Партньорската организация се включи в управлението на хотел Ship Inn“

...
Партньорската организация се включи в управлението на хотел Ship Inn“
Коментари Харесай

Конкурс за крале и кралици за управление на 300-годишен остров

Партньорската организация се включи в ръководството на хотел „ Ship Inn “ на остров Пил през юли, откакто предходните ръководещи напуснаха.

Сега се търсят претенденти, които да наемат за 10 години пъба и ръководство на острова , на който се намират също опустошен палат от XIV век и къмпинг, заяви Би Би Си.

От Общинския съвет Бароу споделиха, че най-успешният претендент ще бъде " коронован " с поръсване на главата с алкохол.

Съветът се грижи за острова, до който може да се стигне единствено с ферибот, и желае ново ръководство преди началото на летния сезон.

Остров Пил е разказан като " огромно преимущество на Къмбрия ", само че следва предизвестието, че " това е неповторимо място и че тези, които се грижат за него, би трябвало да се преценяват с рестриктивните мерки, свързани с електричеството и времето ".
 остров Пил iStock/Getty Images
Отговорностите на сполучливия претендент ще бъдат " поддръжка на странноприемницата, поддръжка на близките земи, ръководство на къмпинга, тоалетната и душ кабината ". Това, обаче, не значи, че шефът дава отговор за неотложните работи и поправки на самите уреди.

Когато новият шеф поеме ръководството, към този момент ще бъдат инсталирани нови тоалетни и резистентен източник на сила за странноприемницата, настояват от съвета.

Феновете на острова пуснаха петиция за запазването му, защото предходният шеф се отхвърли.

Туристическият уебсайт на община Бароу написа, че „ една от най-хубавите страни на странноприемницата е традицията на краля и рицарите на Пил “.

„ Традицията, чийто генезис е незнаен, повелява кралят на Пил да бъде коронясан, като седи на античен престол, с шлем на главата и меч в ръка, а главата му се поръсва с алкохол.

До XIX век той се трансформира в толкоз значима част от историята на острова, че отговорността за грижата за шлема и трона беше включена в контракта за наем.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР