Партньорите ще могат да използват комбинация от функционален онлайн магазин,

...
Партньорите ще могат да използват комбинация от функционален онлайн магазин,
Коментари Харесай

Ето какви иновации ще предлага платформата NEXT BASKET


Партньорите ще могат да употребяват композиция от функционален онлайн магазин, депозиране на артикули и доставки до 28 страни.

 

Бумът на онлайн търговията даде старт на десетки SaaS платформи за бързо и елементарно създаване на онлайн магазин. Това е по едно и също време добра и неприятна вест. Добра - тъй като бюджетните SaaS решения разрешават да тествате и валидирате концепцията си за бизнес без финансови опасности. И неприятна - тъй като сполучливо растящият бизнес бързо се оказва стеснен от параметрите на определената платформа.

В тази обстановка, пазарът има голяма потребност не просто от идната платформа за онлайн магазини, а от едно добре премислено изцяло решение за онлайн търговия.

Това решение се назовава - първата по рода си платформа от вида “всичко в едно ” за онлайн търговия, обхващаща потребностите както на микро бизнесмени, по този начин и на големи корпоративни клиенти.

Какво ново под слънцето идва с обещаващия холандски стартъп - обобщаваме в идващите редове.

 
Иновации в онлайн търговията
Думата нововъведения се използва самоуверено и с обсег, само че постоянно не показва нищо повече от общоприети функционалности за продажби в интернет. Не подобен е казусът на NEXT BASKET, където откриваме няколко детайла, налични за първи път в международния eCommerce. Такива са да вземем за пример:

Вградено техническо SEO със зареждане на уеб страницата под една секунда, рекомендации за вярна URL конструкция на уеб страницата и непрекъсната отчетност за неточности с рекомендации за усъвършенствания.

Вградена маркетингова автоматизация и със 112 външни приложения за увеличение на продажбите.

340 подготвени за потребление функционалности , измежду които вградени системи за ERP и ръководство на склад.

Ултрамодерна софтуерна архитектура за поддържане на безграничен брой артикули и безграничен трафик, подобаваща за огромни онлайн търговци.

Автоматизиран първокачествен превод на уеб страницата на 28 езика с вероятност за разширение на обсега.
 

Към тези нововъведения прибавяме и всички общоприети функционалности за онлайн магазини, налични на пазара досега - с цел да получим един напълно нов метод за бизнес напредък в цифровата среда.

 
Иновации в системите и бизнес процесите
Макар и новаторско като функционалност, всичко посочено дотук не надскача класическите SaaS платформи на пазара като идея. Това, с което NEXT BASKET настина трансформира разпоредбите на играта са не просто онлайн решенията, само че и съпътстващата ги цялостна бизнес конструкция. В това число влизат решения като:

Комбинация от платформа за онлайн магазини и услуги за депозиране на артикули ;

Фулфилмънт услуги за обработка на поръчки , предаване на пощальон и доставка до 28 страни в Европа;

Omnichannel способ за връзка сред всички онлайн и физически точки за продажба на един бизнес;

112 платени и безвъзмездни услуги , осъществявани от екипа на платформата съгласно потребностите на партньорите;

Готово софтуерно решение за потребление на стоката във физическия магазин за онлайн поръчки ;

Вариант за съдействие, в който притежателят на онлайн магазина би трябвало единствено да доставя стоката в склада , до момента в който NEXT BASKET усправлява 360-градусовото бизнес развиване.

 

Всички тези благоприятни условия са разграничени в разнообразни разновидности за партньорство, подобаващи надлежно за бизнеси с друг размер, запас и проект за развиване. Дали и по какъв начин NEXT BASKET ще надскочи конкуренцията - ще разберем след броени месеци, когато чакаме първите онлайн магазини на платформата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР