Партията на украинския президент Володимир Зеленски, получила абсолютно мнозинство в

...
Партията на украинския президент Володимир Зеленски, получила абсолютно мнозинство в
Коментари Харесай

Партията на Зеленски ще обучава свои депутати без политически опит

Партията на украинския президент Володимир Зеленски, получила безусловно болшинство в Народното събрание на изборите, обезпечава образование за своите депутати без политически опит, съобщи Франс прес, като се базира на школата уредник на образованието.

Над 250 бъдещи депутати ще учат в течение на седмица основите на " политическата тактика ", макроикономиката, правото и връзките. Те ще се срещнат с правенето на държавния бюджет и подготвянето на законопроекти, споделиха за Агенция Франс Прес уредниците.

Обучението ще се състои в първокласен хотел в крайбрежното курортно градче Трускавец, Западна Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Депутатите, които ще поемат функционалностите си до началото на септември, " би трябвало още през цялото време да са осведомени с нужния за работата им инструментариум ", изясни партийната говорителката Тетяна Циба и посочи, че няма задоволително време за продължителна подготовка, защото " обществото изисква промени ".

Обучението е проведено в партньорство с влиятелно локално учебно заведение по стопанска система и планува занятия с авторитетни лектори и политически фигури с новаторски визии.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР