Партията на Слави Трифонов Има такъв народ и коалицията Изправи

...
Партията на Слави Трифонов Има такъв народ и коалицията Изправи
Коментари Харесай

Алфа Рисърч: ИТН и коалицията на Манолова губят половината си привърженици

Партията на Слави Трифонов " ИТН " и обединението " Изправи се.БГ! Ние идваме! ", отпред на която е Мая Манолова губят съвсем половината от последователите си, съобщи Епицентър.

Според данни на Алфа Рисърч, показани в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия, 57% от интервюираните показват, че не биха повторили вота си за Има Такъв Народ.

Подобен е процентът и при ИБГНИ - 56 на 100.

При " Демократична България " също има понижение на електоралната поддръжка, само че процентът на разочалованите е доста по-нисък- единствено 21,5% не биха дали гласа си още веднъж за тях.

Т.нар. " партии на статуквото " - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия обаче резервират последователите си. За тях още веднъж биха дали своят вот надлежно 87,1%, 86,1% и 82,5%.

От трите обсъждани от 46-ия парламент законопроекти актуализацията на бюджета получава най-висока социална поддръжка. Преместването на Бюрото за отбрана на очевидци към Министерство на правораздаването и закриването за профилираните съдилища също срещат публично утвърждение.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР