Партия "Воля" инициира референдум, който ще включва 4 въпроса. Най-важният,

...
Партия "Воля" инициира референдум, който ще включва 4 въпроса. Най-важният,
Коментари Харесай

Марешки започва кампания за референдум за въвеждане на еврото

Партия "Воля " инициира референдум, който ще включва 4 въпроса. Най-важният, по думите на ръководителя на партията Веселин Марешки, е би трябвало ли България да влезе в еврозоната. Останалите въпроси са да имат ли право необразовани да гласоподават, да има ли видеонаблюдение в края на изборния ден при отварянето на урните и броенето на бюлетините и да се внасят ли отпадъци от Европа и Третия свят.

Аргументите на "Воля " са, че златното предписание на демократичните страни е допитването до суверена. От политическата групировка акцентират, че през годините не е поискано мнението на българския народ за присъединението страната ни към Европейския съюз и НАТО. От партията на Марешки са отворени за оферти за още тематики, които да бъдат включени в националното допитване.

Председателят на партията кани всички политически сили и неправителствени организации на среща през днешния ден в Народното събрание, с цел да обсъдят други значими за обществото въпроси и с цел да се включат в инициативния комитет на референдума.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР