Партиите в 46-ото Народно събрание прочетоха днес декларации по повод

...
Партиите в 46-ото Народно събрание прочетоха днес декларации по повод
Коментари Харесай

Корнелия Нинова разкри големият грях на 46-ото НС

Партиите в 46-ото Народно заседание прочетоха през днешния ден заявления във връзка последния ден от активността му. Ето какво гласи декларацията на " Българска социалистическа партия за България ", която изчете водачът на партията Корнелия Нинова:

" Големият грях на 46-ото Народно събрание е, че не се откри разсъдък за смяна. 46-ото Народно събрание е урок, нека да сме положителни възпитаници и да сме го научили. Днес става въпрос за България.

Има съществени аргументи да стигнем до тук. 46-ото Народно събрание стартира по неверен метод. Началото беше сбъркано, тъй като сложихме разграничителни линии - партии на статуквото и нови без да отчитате, че това да си в Народното събрание не значи, че си част от модела на ГЕРБ. Ние бяхме в Народно събрание и се борихме. Ако следваме вашата логичност - вие към този момент два Народното събрание участвате, значи към този момент сте статукво. Липсваше разсъдък да се сформира болшинство.

Липсата на разсъдък е втората причина да се стигне до тук. Стигна се спечелилата партия да се афишира за съпротива - на кого - на себе си. Интересите на Аз-а взеха връх над ползите на страната. Стигна се до персонални обиди с оценки за флората и фауната. Ние не влязохме в скрити диалози. Бяхме рационални за да се направи трайно болшинство за смяна.

Промяната е тук. Направихме актуализация на бюджета. Всички партии си приписват кой какво е предложил. Важното е, че го направихме. Важното е, че парите от актуализацията не се раздаваха от джипове, а това стана тук. Ние не вникнахме обаче в същността на казуса, просто закърпихме ситуацията за три месеца.

И отсега нататък ще вършим това - решения, които носят непоклатимост за България. Пожелавам ви смислена акция! "

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР