Партиите тръгват в предизборните сравнително консолидирани с оглед на това,

...
Партиите тръгват в предизборните сравнително консолидирани с оглед на това,
Коментари Харесай

Социолог: Борисов избледнява

Партиите потеглят в предизборните относително консолидирани предвид на това, че предходните парламентарни избори бяха напълно скоро. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ социологът Анастас Стефанов.

Според данните от последните изследвания разликата сред първия и втория е в границите на статистическата неточност. До изборите може да се трансформират доста неща – допустимо е както " ИТН " да завоюва изборите, по този начин и ГЕРБ да усили преднината си пред тях, съобщи социологът Петър Чолаков.

Стана ясно, че над 60% от българските жители утвърждават кадровите промени, осъществени от служебното държавно управление. Предстои да забележим дали това ще се отрази на резултата на партиите на митинга, уточни той.

Правителството излиза от ролята си на статукво на длъжностен кабинет и замязва на постоянно държавно управление. С дейностите си прави по този начин, че предходната власт да избледнява. Ще забележим по какъв начин ще се отрази това на изборите, разяснява Анастас Стефанов.

По думите му наложените на Васил Божков и Делян Пеевски американски наказания въздействат повече на партиите, които са обвързани с олигархични зависимости.

Има доста български жители, които чакат да се разкриват далаверите на предходното ръководство, сподели Петър Чолаков. " Атомната бомба " пристигна от Вашингтон, а не от Брюксел, тъй като в Брюксел нещата са конюнктурни. Американците извадиха най-после тоягата, като видяха, че България затъва до уши в корупция, добави Чолаков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР