Партиите нямат основания за претенции по отношение на датата на

...
Партиите нямат основания за претенции по отношение на датата на
Коментари Харесай

Румен Радев: Партиите нямат основания за претенции по отношение на датата на вота

Партиите нямат учредения за искания във връзка с датата на вота, съобщи пред медиите президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и напомни, че става дума за постоянни избори.

Да си пожелаем 4 април да бъде Великден за католици и арменци, само че да е Великден и за възкръсващата демократична България, уточни Радев и съобщи, че по негово мнение най-хубавата дата за избори е била през септември, откакто като през юли властта изчерпа търпението и хората всеобщо желаеха нейната оставка.

Последните месеци лишиха живота на хиляди българи, тъй като държавното управление не приготви страната за втората вълна на пандемията, уточни президентът и добави, че през тези месеци били източени милиарди от държавния бюджет. Според него тези загуби е можело да бъдат предотвратени, в случай че изборите бяха в точния момент.

Сега въпросът към този момент не е толкоз по кое време, а по какъв начин ще се проведат изборите. Управляващите отхвърлят да подхващат належащите дейности за излекуване на изборния развой. Затова всички ние би трябвало да бдим за спазването на закона, съобщи президентът.

По покана на Католическата черква в България и по открита към този момент традиция президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на участва в Римокатолическата катедрала "Св.Йосиф " в София на светата литургия и церемонията по епископско ръкоположение на Негово Преосвещенство монсеньор Румен Станев, назначен от Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март за спомагателен свещеник на Софийско-Пловдивската епархия от римски ритуал с непрекъснато седалище в столицата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР