Парникови оранжерии с канабис са разкрити при съвместна спецакция на

...
Парникови оранжерии с канабис са разкрити при съвместна спецакция на
Коментари Харесай

Разкриха оранжерии с канабис в ботевградско село

Парникови оранжерии с канабис са разкрити при взаимна спецакция на криминалисти от ОДМВР- София и РУ- Ботевград в село Скравена, Благоевград, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

 © Министерство на вътрешните работи
В хода на интервенцията, в региона на бетонов възел в с. Скравена, са открити четири парникови оранжерии с канабисови насаждения. В миг на полагане на грижи за растенията на място са арестувани 33-годишен варненец, 24-годишен мъж от ловешкото село Умаревци и 22-годишна от Гоце Делчев. От оранжериите, ситуирани на повърхност от към 2 декара, и оборудвани с вентилационна система и капково напояване, са конфискувани над 3500 стръка канабисови растения, разнообразни типове торове и суха растителна маса, реагираща на канабис.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Вчера тримата арестувани са привлечени в качеството на обвинени. С прокурорско разпореждане им е наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

Действията по следствието не престават.

Полицейската интервенция против закононарушенията с наркотични субстанции е извършена на 8 октомври на територията на Софийска област. Действията са осъществени от криминалисти на ОДМВР- София, сътрудниците им от РУ- Ботевград, под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура.

 © Министерство на вътрешните работи
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР