Парламентът задължи премиера Бойко Борисов да дойде на следващото заседание

...
Парламентът задължи премиера Бойко Борисов да дойде на следващото заседание
Коментари Харесай

НС задължи премиера да представи лично плана за възстановяване

Парламентът задължи премиера Бойко Борисов да пристигна на идващото съвещание на Народното събрание на 21 април и персонално да показа проекта за възобновяване и резистентност. Мая Манолова от ИМВ внесе плана на решение, откакто стана ясно, че министър-председателят е в отпуск и няма да пристигна в Народното събрание през днешния ден. 

По този мотив Тошко Йорданов от " ИТН " направи изявление, с което взриви залата: 

" Би трябвало тук да бъде министър председателят в оставка Борисов, който е в отпуска. Аз на драго сърце бих си платил санкцията за това, което ще кажа, или да получа забележка: " Страхливецът Борисов през днешния ден не пристигна за следващ път. Шофьорчето Борисов през днешния ден не пристигна, за следващ път! Джипко Бибитков през днешния ден не пристигна в Народното събрание! За следващ път!! Прекрасно е, че той е ваш водач! Благодаря ви за това наслаждение ".

Тома Биков от ГЕРБ се обърна към Йорданов с думите, че " ИТН " са излъгали гласоподавателите си и добави: 

" Първо, се веселя, че на господин Йорданов са му разрешили да се изкаже и през днешния ден и са свалили възбраната. В границите на лакърдиите, които Вие сте привикнал да произвеждате на кг, ще ви кажа обаче нещо, което не е лакърдия. Преди единствено няколко дни, безусловно, вашата партия и вашият водач твърдяха, че единствената ви идея е да въведете мажоритарни избори в два тура. Днес това не било по този начин. Ами вие излъгахте, бе сътрудници. И то излъгахте политически и вашата партия събра и подведе 500 000 български жители с тази теза ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР