Парламентът ще обсъди на второ четене тази седмица промените в

...
Парламентът ще обсъди на второ четене тази седмица промените в
Коментари Харесай

В НС ще гледат на второ четене промените в ИК и в Закона за вероизповеданията

Парламентът ще разиска на второ четене тази седмица измененията в Изборния кодекс и в Закона за вероизповеданията.

Това планува проектопрограмата на Народното събрание. Депутатите ще стартират работа на следващия ден с промени на първо четене в Закона за банковата неплатежоспособност. Единият законопроект е импортиран от Министерския съвет, а другият - от ГЕРБ, Движение за права и свободи и "Обединени патриоти ".

В проектопрограмата е второто четене на Законопроект за допълнение на Закона за ръководство на средствата от европейските структурни и капиталови фондове и план на решение за удължение периода на деяние на краткотрайната анкетна комисия за изказванията за скандална подкупна скица при придобиване на българско поданство от непознати жители.

Предвижда се депутатите да обсъдят на второ четене и промени в Закона за правосъдната власт. В плана на дневен ред е и първото гласоподаване на промени в Закона за авторското право и сродните му права и в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.

Като първа точка в четвъртък е планувано Народното събрание да прегледа на второ четене измененията в Закона за вероизповеданията, а по-късно да обсъдят на първо четене промени в Закона за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.

Първа точка в петък се планува да бъде първото четене на промени в Гражданския процесуален кодекс, а по-късно ще има чуване на министъра на културата Боил Банов по отношение на държавната поддръжка в областта на изкуствата. В петък е очакван и парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР