Парламентът прие промени в Закона в административното регулиране на икономическите

...
Парламентът прие промени в Закона в административното регулиране на икономическите
Коментари Харесай

На първо четене: Промениха закона за горивата, БСП съзря политически мотиви

Парламентът одобри промени в Закона в административното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис, прочут още като закона за горивата, на първо четене.
Юлиян Ангелов от Оперативна програма изясни, че измененията се постановат поради над 1000 български компании които не получили опция да записват и не могат да обезпечават с гориво своите транспортни средства.
Целта била компаниите да работят и да не бъдат спирани с разнообразни административни спънки.
Българска социалистическа партия оповестиха, че ще гласоподават въздържал се и заподозряха, че зад измененията стоят политически претекстове.
 Защо премиера го няма да каже, че няма къде да зарежда гориво? Защо премиера го няма да каже, че няма къде да зарежда гориво?
" Защо премиера го няма да каже, че (браншът) няма къде да зарежда (гориво)? " Това попита от парламентарната естрада през днешния ден депутатът от...
Не разбирам тази градивна непоследователност, съобщи Александър Сиди от Оперативна програма.
Защо премиера го няма да каже, че няма къде да зарежда гориво, попита т парламентарната естрада през днешния ден депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски, който изясни, че министър-председателят Бойко Борисов не идва в Народното събрание, само че от петък до сряда кара джипа и се снима със строителни служащи.
В отговор сътрудника му от " Обединените патриоти " Юлиян Ангелов сподели: " Като дойдат Корнелия и Карадайъ да ръководят дружно, да карат валяка. "
Според вносителите измененията ще доведат до облекчение на режима за регистрация на обектите за доставяне на горива, без да се основава риск от увеличение на сивия бранш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР