Парламентът прие единодушно на първо четене промени в Закона за

...
Парламентът прие единодушно на първо четене промени в Закона за
Коментари Харесай

След първо четене: Изграждат обучителен център за парамедици към БЧК

Парламентът одобри единомислещо на първо четене промени в Закона за Българския червен кръст.
Върху парцели – обществена и частна държавна благосъстоятелност като се изключи парцелите обществена държавна благосъстоятелност може да се учредява безплатно право на градеж в интерес на Българския червен кръст за трайно облекчаване на публичните потребности, оферират вносителите Александър Ненков от ГЕРБ и Искрен Веселинов от Оперативна програма.
Правото на градеж се учредява безсрочно и ли с избран период. БЧК не може да употребява построения обект за стопански действия, плануват измененията.
БЧК е организация е с нестопанска цел. Тя е потвърдила своето въздействие в сложни моменти, съобщи Александър Ненков от ГЕРБ.
Идеята за промени в закона са свързани с построяването на център за образование на фрагменти. Колко би било добре в случай че светът ще се образоват фрагменти от целия свят, сподели Ненков.
Финансирането на този план е обезпечено, разясни той. За задачата на БЧК би трябвало да бъде предоставена земя, на която да се построи обучителен център, сподели още Ненков.
В закона е записано категорично да не се реализира комерсиална активност. Функцията на надзорен орган ще извършва регионалният шеф, на чията територията е земята, изясни депутатът от ГЕРБ.
Разпоредбите на настоящия закон изискват БЧК да се подкрепя от страната. Държавните институции, комерсиалните сдружения и жителите са длъжни да подкрепят БЧК при осъществяване на неговите задания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР