"Парламентът обедини различни крила на политическите виждания. Корнелия Нинова се

...
"Парламентът обедини различни крила на политическите виждания. Корнелия Нинова се
Коментари Харесай

Социолог: ГЕРБ ще спечели следващите избори с още по-нисък резултат

"Парламентът сплоти разнообразни крила на политическите визии. Корнелия Нинова се опита когато върна мандата да направи по този начин, че президентът да би трябвало да се съобрази с Българска социалистическа партия, в случай че желае да назначи някой от неговите съпартийци ". Това сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " социологът Кольо Колев.

По думите му това се удостоверява от определените за служебни министри Янаки Стоилов и Бойко Рашков, които не са от поддръжниците на Нинова. А с местата на членове на Българска социалистическа партия в експертния кабинет има жест, само че и разграничаване.

Според Колев президентът е избрал лица с разнообразни политически визии тъй като има кадърни хора и от „ лявото “, и от „ дясното “ пространство.

"Експертите от служебния кабинет би трябвало да имат опит. Радев избира това, което има на пазара, който е сръчен. Съвместяват две хрумвания - махане на ГЕРБ от власт и слагане на добре изглеждащи и квалифицирани хора ", счита социологът.

"Протестът реализира единствено това да в профил ГЕРБ, само че не и да сътвори различно ръководство. Служебното държавно управление наподобява добре, може да бъде такова ", показа още Кольо Колев.

Той счита, че "Има подобен народ " са посочили, че властта не ги интересува.

Колев предвижда, че ГЕРБ ще завоюва идващите избори с още по-нисък резултат и дефинира като изцяло допустимо Вътрешна македонска революционна организация, "Българско лято " или "Възраждане " също да намерят място в Народно събрание.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР