Парламентът гласува оставката на депутата от парламентарната група на "Обединени

...
Парламентът гласува оставката на депутата от парламентарната група на "Обединени
Коментари Харесай

Още един депутат пое от парламента към кметския стол

Парламентът гласоподава оставката на депутата от парламентарната група на "Обединени патриоти " Атанас Стоянов (ВМРО), който беше определен за кмет на Сандански на 3 ноември. Клетвата му в качеството му на градоначалник ще е на следващия ден. На негово място се чака да влезе като депутат от Благоевградския регион отново представител на партията на Красимир Каракачанов от Петрич.

На мястото на напусналия водач на "Атака " Волен Сидеров, който стана общински консултант в София, в Народното събрание влезе отново човек на Вътрешна македонска революционна организация – Мария Цветкова. Така войводите имат 12 души в парламентарната група, а НФСБ – 9. Представителите на "Атака " са шестима и са самостоятелни, откакто Десислав Чуколов, Павел Шопов и Сидеров бяха изключени преди изборите, а останалите четирима напуснаха сами.

Общинската лидерка на ГЕРБ в Карлово пък зае на депутатската банка мястото на Христо Грудев, който стана кмет на Асеновград. Данка Зидарова-Люртова се закле при започване на днешното пленарно съвещание. Тя е на 38 година и прави дебют в Народното събрание.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР