Парламентът да избере управител на Националната здравноосигурителна каса /НЗОК/ предвижда

...
Парламентът да избере управител на Националната здравноосигурителна каса /НЗОК/ предвижда
Коментари Харесай

Парламентът избира нов шеф на НЗОК

Парламентът да избере шеф на Националната здравноосигурителна каса /НЗОК/ планува проектопрограмата на депутатите за тази седмица. Очаква се изборът да бъде в петък.

Проектопрограмата планува още първо четене на промени в Закона за акцизите и данъчните хранилища, в Закона за съсловната организация на медицинските сестри, акушерките и асоциираните медицински експерти и в Закона за запазване на околната среда, както и второ четене на промени в Административнопроцесуалния кодекс.

Очаква се депутатите да прегледат Проект на решение за приемане на Актуализиран план за капиталов разход "Придобиване на многофункционален модулен патрулен транспортен съд за Военноморски сили ", Доклад за положението на защитата и въоръжените сили на Република България през 2017 година и Проект на решение, импортирано от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, за преустановяване на дейностите по даване на концесия за летище София.

За четвъртък се планува Народното събрание да избере членове на Комисията за обществен контрол над записаните инспектори, както и да прегледа на второ четене промени в Закона за приватизация и следприватизационен надзор.

В петък се чака депутатите да стартират работа с избор на шеф на НЗОК, а по-късно да продължат с първо четене на промени в Закона за пътищата и в Кодекса за обществено обезпечаване. Предвижда се парламентарният надзор да стартира с разисквания по запитване от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова към министър-председателя Бойко Борисов по отношение на политиката на държавното управление по въпросите на миграцията в България и Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР