Парламентарните избори са сред най-значимите събитияПесента “Шушана и Григор Димитров

...
Парламентарните избори са сред най-значимите събитияПесента “Шушана и Григор Димитров
Коментари Харесай

Гришо и Шушана са шампиони в Гугъл

Парламентарните избори са измежду най-значимите събития


Песента “Шушана ” и Григор Димитров са най-търсените думи в Google за България. Интернет търсачката разгласи резултатите от годишната ранглиста за 2017 година, която демонстрира онлайн известността на хора и събития през миналата година.

В България максимален интерес през интервала провокира Григор Димитров. Със своите победи той предстоящо оглавява класацията за най-търсени персони. Кристиан Костов, който показа България в състезанието Евровизия през миналата година остава втори, а най-хубавият ни боксьор Кубрат Пулев застава на трета позиция.

Разливащият се чалга темп на “Шушана ” изпревари международния феномен на Луис Фонси “Despacito ” измежду най-търсените песни в българския Google. В последните месеци шлагерът “Шушана ” набра голяма известност и със своите над 13 млн. гледания в ютуб, сграбчи първото място за най-слушана ария. Всъщност “Шушана ” е кавър на остаряло парче, избухнало с нова мощ с помощта на осъществяването на Наско Ментата.

“Despacito ” взима второто място, а кралят на чалгата Азис печели бронза с песента си “Мотел ”. Четвърто място измежду песните е несъмнено за “Shape of you ” на Ед Шийрън, a на пето място се класира “Гълъбо ” на Миро.

Според търсачката най-значимите събития за годината са: парламентарните избори, Евровизия и референдума в Каталуния, който се подрежда на трето място.

Възходът през 2017 година не е единствено в спорта, само че и в българското кино. Макар преди всичко по интерес да е “50 нюанса по-тъмно ”, в топ 10, прелестно усещане оставя огромният брой български продукции: “Възвишение ”, “Воевода ”, “Сляпата вайша ”, “Бензин ” и “Вездесъщият ”. При ТВ сериалите “Сега и вечно ” и “Дамата с воала ” са на чело на класацията.

Естествено измежду най-търсените спортни събития са дуелите на Григор Димитров, само че мощно наличие оставя и несъстоялият се конфликт сред Кубрат Пулев и британеца Антъни Джошуа. Левски, ЦСКА и Лудогорец са измежду най-търсените тимове от родната аудитория през 2017 година, демонстрира още класацията на Google.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР