Парламентарните избори отведоха Корнелия Нинова при ловците. Националното ловно-рибарско сдружение

...
Парламентарните избори отведоха Корнелия Нинова при ловците. Националното ловно-рибарско сдружение
Коментари Харесай

Нинова на крака при ловците. Обеща им помощ

Парламентарните избори водиха Корнелия Нинова при ловците. Националното ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България “ провежда срещи с всички участници в акцията. Първа на поканата се отзова Нинова.

Българска социалистическа партия подписа меморандум за съдействие с Националното ловно-рибарско съдружие „ Съюз на ловците и рибарите в България “, с който социалистите се ангажираха да спомагат за предприемане на законодателна самодейност за осъществяване на съответни промeни в настоящата нормативна уредба, регламентираща ловностопанската активност, каквито са  ръководството на ловното стопанство, организацията на ловната повърхност, стопанисването на дивеча, предварителна защита, ограничение и очистване на болести при дивеча, компенсации за вреди нанесени от дивеча и на дивеча, битка с бракониерството. Това оповестиха от организацията на ловците на уеб страницата си.

По мотив идните парламентарни избори Националното ловно-рибарско съдружие “Съюз на ловците и рибарите в България ” предложения на среща всички политически партии, с цел да ги запознае с проблемите на ловно-рибарската общественост. На срещата дружно с Нинова бяха ловците социалисти -  ген. Кольо Милев, депутат и ръководител на ЛРС-Сливен, и Валери Сарандев, ръководител на ЛРС-Гоце Делчев и член на УС на НЛРС-СЛРБ.

Председателят на Националната организация инж. Васил Василев и основният секретар Даниел Тошков срещнаха в резюме гостите си с историята и публичната роля на Съюза, след което дискутириха дългогодишните нерешени въпроси в региона на ловното и риболовното стопанство.

Подкрепа от политическите сили ще бъде търсена за осъществяване на поредни политики от законодателната и изпълнителната власт за попречване загубата на биоразнообразие и разрушаването на местообитанията в селскостопанските региони на страната, споделиха от Съюза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР