Парламентарната ни шефка от кърджалийския ГЕРБ Цвета Караянчева разходи за

...
Парламентарната ни шефка от кърджалийския ГЕРБ Цвета Караянчева разходи за
Коментари Харесай

Без свян ГЕРБ вкара и Светия отец в кампанията си. Заведе му кандидат за евродепутат

Парламентарната ни шефка от кърджалийския ГЕРБ Цвета Караянчева разноски за сметка на Народното събрание и българските данъкоплатци претендента за евродепутат от своята партия Младен Шишков в Рим при обичайна визита при папата по случай 24 май.

Така ръководителят на парламена действително се включи в медийната акцията на едва известния депутат, който е на неизбираемото 12-о място в листата на ръководещата партия, в несъгласие на предизборните правила.

Снимки от визитата бяха оповестени на уеб страницата на Народното събрание.

С посланието „ Пазете мира, разпространявайте мира “ папа Франциск посрещна във Ватикана българската парламентарна делегация, която е в Рим във връзка 24 май, оповестява пресцентърът на Народното събрание.

Главата на римокатолическата черква е подарил на ръководителя на Караянчева железна статуетка с гълъб, който държи маслинова клонка. В основата ѝ с надпис „ Пазете мира, разпространявайте мира “.

А ръководителят на Народното събрание му занесла имитация на парламентарния звънец, с който е намерено Учредителното заседание и фототипни издания на Търновската и Сребърната конституции.

„ Разказах му, че България през тази година празнува 140 години от Учредителното заседание и приемането на Търновската конституция. Той беше доста впечатлен от това и подари няколко книги за библиотеката на Народното събрание, както и речта „ Мир на земята “, която произнесе по време на визитата си в България, персонално подписана от него за всички българи с обръщение за мир, благополучие и съгласие сред хората “, представена е да споделя Караянчева от случителите в пресцентъра си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР