Парламентарната комисия по земеделие отложи спорните поправки в Закона за

...
Парламентарната комисия по земеделие отложи спорните поправки в Закона за
Коментари Харесай

Спорният закон за Догансарай бе изненадващо отложен

Парламентарната комисия по земеделие отсрочи противоречивите ремонти в Закона за рибарството и аквакултурите, чието приемане би избавило противозаконна сграда на плажа в " Росенец ", където е лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. За скоростното внасяне на измененията съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Изненадващото отсрочване на поправките стана по искане на депутати от " Воля ", " Коалиция за България " и Движение за права и свободи с претекст, че не са сагласувани с Брюксел.

Другата изненада беше, че в съвещанието на комисията се включиха риболовци от Бургас, които енергично опазиха предлаганите от ГЕРБ ремонти и нападнаха Христо Иванов, който преди ден прикани депутатите да не гласоподават поправката " Догансарай ".

Рибарите от Бургас в отбрана на ГЕРБ

Димитър Янчев от съдружие " Морски сговор " съобщи пред депупатите от агрокомисията, че Христо Иванов е срещу Закона за рибарството и аквакултурите, тъй като това било самобитно негово възмездие против риболовците от Бургас, които не подкрепили акцията му в парк " Росецен " през юли м.г. Тогава съпредседателят на Демократична България " дебаркира " с гумена лодка на плажа пред сарая на Доган и бе изпъден от чиновници на НСО, макар че теренът е обществена благосъстоятелност и достъпът до него би следвало да е.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР