Парламентарната комисия по ревизия на управлението ще изслуша регионалния министър

...
Парламентарната комисия по ревизия на управлението ще изслуша регионалния министър
Коментари Харесай

Комисията по ревизия ще изслуша Петя Аврамова

Парламентарната комисия по проверка на ръководството ще изслуша районния министър в оставка Петя Аврамова, дружно с ръководителя на пътната организация и шефа на държавната „ Автомагистрали ”.

Аврамова би трябвало да отговори на въпроси за активността на държавното сдружение „ Автомагистрали “, активността на „ Български ВиК холдинг “ и осъществяването на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания.

В петък министърът на районното развиване в оставка си потегли от съвещанието на комисията, която ревизира за възможни нарушавания и злоупотреби от сегашното ръководство, без да отговори на въпросите за активността на държавното сдружение „ Автомагистрали ” АД с думите: „ Не искам да вземам участие в този избирателен пиар ”.

От Българска социалистическа партия неведнъж са повдигали въпроса за директни възлагания на поръчки, които „ Автомагистрали “ трансферира на други строителни фирми-подизпълнители, с което съгласно левицата се заобикаля Закона за публичните поръчки.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР