Парламентарната група на Продължаваме промяната - Демократична България ще се

...
Парламентарната група на Продължаваме промяната - Демократична България ще се
Коментари Харесай

Групата на "Продължаваме промяната - Демократична България" ще се ръководи от четирима души

Парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " ще се управлява от четирима души, откакто единият от двамата досегашни съпредседатели. Към настоящия съпредседател Атанас Атанасов се чака да се причислят Кирил Петков, Христо Иванов и Владислав Панев.

Това Българското национално радио (БНР), а информацията беше доказана пред " Дневник " от представител на " Продължаваме промяната - Демократична България ". Председателите на парламентарните групи вземат участие в така наречен председателски съвет, в който дружно с шефа на Народното събрание и заместниците му се разискват (спорни) въпроси преди дебатите и гласуванията в пленарната зала.

Така управлението на парламентарната група ще повтори управлението на обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " (освен Асен Василев, който стана министър на финансите).

Оттеглянето на Денков и Василев дружно с още двама представители на " Продължаваме промяната - Демократична България " от законодателната към изпълнителната власт води и до това, че.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР