Парламентарната група на ГЕРБ категорично няма да участва в поредния

...
Парламентарната група на ГЕРБ категорично няма да участва в поредния
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви, че стои зад Емил Христов

Парламентарната група на ГЕРБ изрично няма да взе участие в следващия фиктивен скандал на Българска социалистическа партия. Зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов към този момент се извини за неудобството, което бе породено на майките на децата с увреждания предходната седмица, и изрично опроверга спекулациите на опозицията, че съзнателно не ги е позволил в Народното събрание. Това се споделя в позиция на ГЕРБ, публикувана след изказването на Българска социалистическа партия, че ще внесе искане за оставката на Христов.
" Зад целия този противен сюжет на Българска социалистическа партия стои желанието им да изместят фокуса от триумфите на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и на премиера Бойко Борисов. Тъй като не могат да предложат действителна опция, от Българска социалистическа партия прегърнаха метода с измислянето на кавги като единствена опция да попаднат в новините ", се споделя в позицията.
От парламентарната група декларират, че изрично няма да се поддадат на провокацията, и афишират, че твърдо седят зад Емил Христов и той няма да подава оставка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР