Парламентарна делегация на Движение за права и свободи начело със

...
Парламентарна делегация на Движение за права и свободи начело със
Коментари Харесай

Делегация на ДПС поднесе съболезнования за кончината на шейх Халифа бин Зайед ал-Нахайян

Парламентарна делегация на Движение за права и свободи отпред със зам.-председателя на Движение за права и свободи и на Парламентарната група на партията Халил Летифов сервира на посланика на Обединените арабски емирства Н.Пр. Султан Рашид Султан Алкайтуб Алнуайми съболезнованията на Движението във връзка кончината на шейх Халифа бин Зайед ал-Нахайян, президент на Обединените арабски емирства.

В делегацията участваха още зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и народните представители Фатме Рамадан, Небие Кабак и Сезгин Мехмед.
 Халил Летифов20
Халил Летифов съобщи съболезнованията на председстеля на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. И насочи покана към Н.Пр. Султан Рашид Султан Алкайтуб Алнуайми да посети централата на Движение за права и свободи.

Н.Пр. Султан Рашид Султан Алкайтуб Алнуайми изрече своята признателност към парламентарната делегация на Движение за права и свободи и изрази увереността си, че разговорът и работа с Парламентарната група за другарство с ОАЕ за развиване на връзките сред двете страни ще продължи с още по-голяма активност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР