Паркът от спортни автомобили в Porsche Experience Center Hockenheimring сега

...
Паркът от спортни автомобили в Porsche Experience Center Hockenheimring сега
Коментари Харесай

Porsche залага на гориво на биологична основа - видео

Паркът от спортни коли в Porsche Experience Center Hockenheimring в този момент работи с горивна примес, приемането на която значително се основава на хранителни боклуци. За пилотния план 1600 литра от възобновимия бензин ще бъдат употребявани за стратегиите за шофиране на центъра за спортно преживяване на марката.

За Porsche електрическите мотори към този момент не са единственото решение за неутрално във връзка с климата бъдеще на марката. С потреблението на възобновими горива при ежедневна работа, швабите желаят да допринесат за понижаване на излъчванията на CO2 от парка си от спортни коли по време на стратегиите за шофиране.

„ След сполучливото му потребление в моторните спортове, ние желаеме да използваме пилотния план в нашия Porsche Experience Center, с цел да демонстрираме продуктивността на биогоривната примес в динамична среда за шофиране “, споделя Бастиан Шрам, началник на маркетинга в Porsche Deutschland GmbH.



Рециклираното биогориво, направено от хранителни боклуци, става гориво Super E10 с октаново число 98 посредством прибавяне на други пропорции на стандартното гориво. В резултат на това този бензин дава отговор на нужните свойства във връзка с резистентност на експлозия и държание при горене.

Това гориво към този момент потвърди своята склонност за потребление във високопроизводителни мотори на Porsche в Porsche Mobil 1 Supercup, където спортните коли 911 GT3 Cup на всички тимове се зареждаха с него на всяко съревнование от сезон 2021. Съвсем неотдавна Porsche показа горивото и в 718 Cayman GT4 RS на тазгодишното GP Ice Race в Цел ам Зее.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР