Паркър нокаутира Флорес в Нова ЗеландияДжоузеф Паркър надигра Александър Флорес

...
Паркър нокаутира Флорес в Нова ЗеландияДжоузеф Паркър надигра Александър Флорес
Коментари Харесай

Паркър нокаутира Флорес в Нова Зеландия

Паркър нокаутира Флорес в Нова Зеландия
Джоузеф Паркър надигра Александър Флорес след нокаут в третия рунд на дуела посред им, игран в Нова Зеландия. По този метод локалният боксьор резервира възможностите си за възможен реванш против Дилиън Уайт, който от своя страна ще се бие с Дерек Чисора на 22 декември в мач-реванш от 2016 година.

Бившият международен първенец на WBO в тежка категория приключва календарната година с триумф, откакто загуби от сегашния международен първенец Антъни Джошуа и Уайт, като се надява през идната година да си обезпечи влиятелна борба във Англия.

Паркър бе по-агресивен през цялото време на срещата, като се насочи към удари в тялото на Флорес, а новозеландецът получи и предизвестие от съдията за удар под пояса. Стигна се до третия рунд, в който американецът се оплака на съдията още веднъж за нечестна игра, само че Паркър бързо нанесе нов тежък десен нокаутира своя противник.

След мача той бе запитан за възможен реванш с Уайт.,,Много бих желал. Вижте, аз съм изцяло склонен за реванш сред мен и Уайт “, съобщи той за Sky Sports.,,Надявам се той да победи в своя мач и тогава в случай че желае дуел с мен, дано го създадем “, закани се Паркър. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР