Пържените кюфтенца са харесвани от почти всеки българин. Те неслучайно

...
Пържените кюфтенца са харесвани от почти всеки българин. Те неслучайно
Коментари Харесай

1 лъжица от тази съставка замества яйцето в пържените кюфтета

Пържените кюфтенца са харесвани от съвсем всеки българин. Те неслучайно съумяват да намерят мястото си на нашенската софра. Домакините нямат нищо срещу да ги подготвят, защото за нула време вечерята е подготвена.

Макар дребното съставки, които вземат участие при изработката на кюфтета, от време на време се случва да забравим някоя от тях. В случай, че не ви се намира яйце на разположение, ние ви предлагаме да се възползвате от следния трик.
С какво да сменяем яйцето в каймата за кюфтета?  Страхотни пилешки кюфтета със сметана Страхотни пилешки кюфтета със сметана
Пилешките кюфтенца са освен вкусни и леки, само че и в тази рецепта със сметана са с доста по-мек и гальовен усет. Цяла България обикна тези...

Знаете, че без яйце кюфтетата най-вероятно биха се разпаднали. То е оня спояващ детайл, който придава форма и целокупност на главния артикул, а точно каймата.

Ако обаче сте не запомнили да купите от магазина и нямате никакви планове да зарязвате всичко в кухнята и да ходите наново, предлагаме да се доверите на нишестето.

Става въпрос за картофеното нишесте, защото то е най-добре си хармонира с месо и кайма. Останалите два типа – царевично и оризово, са подобаващи за добавка към сладкиши и тестени произведения.

Добавете към каймата лъжица – две картофено нишесте и ще останете безпределно сюрпризирани от крайния резултат. Кюфтенцата ще бъдат с съвършена форма и целокупност. Освен това ще са също толкоз вкусни, колкото нормално.
 Ето какво поставят в каймата по заведенията за хранене, с цел да ядем СОЧНИ кюфтенца Ето какво поставят в каймата по заведенията за хранене, с цел да ядем СОЧНИ кюфтенца
Сигурни сме, че и на вас ви се е случвало да посетите даден ресторант и да останете очаровани от усета на кюфтенцата, които са ви подне...

Дори да не ви се намира нишесте на разположение, можете небрежно да настържете един картоф и още веднъж ще спасите ситуацията.

Бъдете изобретателни и в никакъв случай не забравяйте онази дребни трикове, с помощта на които ще съумеете да се превърнете в съвършената стопанка!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР