Парис Хилтън доказа, че е повече от социална личност, защото

...
Парис Хилтън доказа, че е повече от социална личност, защото
Коментари Харесай

Парис Хилтън често кани фенове в дома си - slava.bg


Парис Хилтън потвърди, че е повече от обществена персона, тъй като поддържа тясна връзка с почитателите си освен в обществените мрежи. Звездата призна, че постоянно кани фенове в дома си да се опознаят.

„ Приемам почитателите си като мои братя и сестри. Те се назовават Малките Хилтън. Имаме страхотна връзка и даже ги поканвам в дома си “, призна 39-годишната звезда пред списание „ New “!, малко преди старта на изключителното състояние около ковид разпространяването в Америка.

„ Където и да вървя по света, виждам те да са край мен, тъй като ми е самотно, когато пътувам. Хубаво е да имаш край себе си хора, които ги е грижа за теб и имат положителни планове. Всичко е въпрос на същинска обич “, добави наследницата.

Парис показа още, че е доста признателна за обществените мрежи, тъй като те ѝ дават опция да е още по-близо до феновете си и може да поддържа връзка с тях и да им желае препоръки.

Звездата е много дейна в Instagram, където наскоро обществено удостовери връзката си с Картър Реум. Тя постна тяхна фотография, на която се целуват и написа: „ Честита годишнина, обич моя “.

Романсът им хвана окото на медиите през януари, когато двамата се появиха дружно на афтърпарти на премиите „ Златен глобус “. Картър е първото съществено гадже на Парис след края на връзката ѝ с Крис Зилка (ноември 2018), за който бе сгодена 11 месеца преди раздялата.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР