Париж ще затвори напълно всички барове от утре, след като

...
Париж ще затвори напълно всички барове от утре, след като
Коментари Харесай

Заради COVID-19: Париж повишава нивото на риск до максимум

Париж ще затвори изцяло всички питейни заведения от на следващия ден, откакто френското държавно управление увеличи предизвестието за ковид в града до най-много след нескончаем интервал на поддържане на висок % от инфектирани с ковид.
Пълните детайлности за новите ограничавания ще бъдат оповестени през днешния ден и ще продължат две седмици, оповестиха от кабинета на премиера Жан Кастекс.
В неделя Франция заяви за 12 565 нови случая на COVID-19.
Марсилия затвори питейни заведения и заведения за хранене предходната седмица.
Максималното равнище на предизвестие във Франция влиза в действие, когато степента на зараза в обещано обитаемо място надвишава 250 на 100 000 души и най-малко 30% от леглата за интензивно лекуване са заeти от пациенти с ковид, съобщи Би Би Си.
"Тези ограничения, нужни в битката за ограничение разпространяването на вируса, ще се ползват за Париж и трите департамента, директно заобикалящи го, за интервал от две седмици ", обясниха от държавното управление.
Ресторантите в града ще би трябвало да вкарат нови санитарни разпореждания, с цел да останат отворени, а университетските лекционни зали би трябвало да са не повече от на половина цялостни.
Ресторантите и бистрата, които оферират храна, както и алкохол, могат да останат отворени, стига да съблюдават разпоредбите за обществено разграничаване на клиентите си и да затварят в 22 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР