Париж се е наричал Лутеция в гало-римско време. Френският автомобилен производител Renault

...
Париж се е наричал Лутеция в гало-римско
време. Френският автомобилен
производител Renault
Коментари Харесай

Renault Clio стана по-комфортно с варианта Lutecia

Париж се е наричал Лутеция в гало-римско време. Френският автомобилен производител Renault е кръстил специален модел на своето Clio на името на това древно име на космополитния град. Тази версия предлага огромен плюс в комфорта и се предлага в единствено 300 екземпляра.

Малката кола в този момент свети, апропо, с автоматизиран климатик, онлайн мултимедийна система "Easy Link " и помощ при паркиране с камера за заден ход. Външните идентифициращи характеристики на Clio Lutecia включват специфичната метална боя Black-Pearl-Black, която контрастира с декоративните детайли в меден тип на решетката на радиатора, вентилационните отвори и външните огледала.

Други акценти в меден цвят могат да бъдат намерени върху 17-инчовите високо бляскави алуминиеви джанти, в антената тип акула и в профил на автомобила.

Вътрешността на градския автомобил впечатлява със своя самостоятелен дизайн и използването на устойчиви материали. Тапицерията на седалките, както и облицовката на вратите и арматурното табло се състоят главно от нишки Tencel на дървесна основа, материалът за която идва от стабилно управлявани европейски гори. И тук детайлите с тип на мед прибавят спомагателна стойност към интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР