Париж. Обжалването на дисквалификацията на Себастиан Фетел след приключването на

...
Париж. Обжалването на дисквалификацията на Себастиан Фетел след приключването на
Коментари Харесай

FIA не разреши обжалването на Aston Martin

Париж. Обжалването на дисквалификацията на Себастиан Фетел след приключването на Гран при на Унгария 2021 е било отхвърлено, откакто движимостите лица Международната автомобилна федерация FIA не са получили достачна и достоверна информация за хипотетичната липса на нужното количество гориво, което би трябвало да може да бъде източено от резервоарите на болида след приключването на всяка една от конкуренциите във Формула 1.

Като причина за по-малкото- 0.3 литра, гориво в резервоара, от Aston Martin показват дефектирала помпа, само че съгласно движимостите лица на FIA, въпреки и като ново доказателство за преразглеждане на случая, това не е от голяма важност за обстоятелството, че в резервоара е имало по-малко от 1 литър гориво в автомобила.

" Aston Martin трябваше да дават обстоятелства, че действително са били останали повече от 1 литър гориво ", разясняват от FIA във връзка обжалването на дисквалификацията. " Обяснението за какво на това условие не може да бъде отговорено не е от голяма важност за решението дали са били нарушени разпоредбите ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР