Пари Сен Жермен продължи наказателната си акция по френските терени,

...
Пари Сен Жермен продължи наказателната си акция по френските терени,
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен разгроми Ница, орлетата завършиха с 9 души

Пари Сен Жермен продължи наказателната си акция по френските терени, откакто разгроми Ница като посетител с 4:1 в откриващия десетия кръг в Лига 1 дуел. Домакините приключиха мача с 9 души на терена, откакто в края настъпи бъркотия на терена след изгонването на състезател на Ница.

Иначе Пари Сен Жермен не остави подозрения за превъзходството си, като наложи високо движение през първата част и двата гола на аржентинеца Анхел ди Мария бяха най-малкото след отправените цели 14 удара в посока на вратата на домакините. Първото попадение падна в 15-ата минута, когато парижани с три паса матираха защитата на Ница и Анхел ди Мария беше изведен самичък против вратаря и не сбърка.

Само шест минути по-късно той удвои с прехвърлящ удар отдясно на вратата. След почивката треньорът Томас Тухел извади капитана Тиаго Силва, което повлия на играта на парижани. Домакините упражниха напън, който даде резултат в 67-ата минута. Грешка на влезлия като запаса Маркиньос разреши на Каспер Долберг пред вратарското поле да отклони за Ганаго, който не остави шансове за вратаря Кейлор Навас.

Четвърт час преди края домакините останаха с човек по-малко, откакто Вилан Сиприен получи втори жълт картон за искания към съдията. В паниката Кристоф Ереле удари пестник на Леандро Парадес, а след помощта на ВАР съдията го изгони и по този начин Ница към този момент беше с 2 души по-малко на терена. Влезлият като запаса в 83-ата минута Килиан Мбапе се разписа за 3:1 единствено пет минути след появяването си в игра, а в добавеното време асистира за Мауро Икарди, който оформи крайното 4:1.
Лига 1 10 кръг, петък 18 октомври  Ница 1:4краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР