Парфюмерии Douglas са новият партньор в мобилното приложение , където

...
Парфюмерии Douglas са новият партньор в мобилното приложение , където
Коментари Харесай

Lidl с нов партньор в мобилното си приложение Lidl Plus

Парфюмерии Douglas са новият сътрудник в мобилното приложение, където в интервала 14 март - 3 април потребителите могат да открият до 25% понижение на всички артикули от личната марка на козметичния бранд. Офертата е годна при показване на Lidl Plus и кода за отстъпка в него на касите във всички парфюмерии DOUGLAS или BEAUTY|ZONE. Отстъпката важи и за поръчки онлайн, още веднъж с въвеждането на кода в съответното поле в потребителската кошница в уеб страницата.

Също по този начин този месец клиентите, които употребяват приложението Lidl Plus, могат още веднъж да се възползват от атрактивни понижения във верига аптеки SoPharmacy. През целия март определени артикули от Biotrade ще бъдат с 15% по-ниска цена, маските за лице на A`pieu Icing - с 25%, а витамини и добавки от Jamieson - с 20%. Нужно е единствено да се даде кодът за отстъпка, генериран в приложението, на касите на аптеки SoPharmacy, Ceiba и Sanita или да се сложи в полето „ Промокод " при привършване на поръчка в уеб страницата на веригата аптеки.

В допълнение потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да открият редица бонуси и отстъпки от други сътрудници на Lidl Plus, измежду които зареждане с понижение в бензиностанциите OMV, понижения за билети в Софийската опера и балет, разнообразни типове застраховки от SDI и доста други. Отстъпките се актуализират всеки месец.

Освен секция „ Партньори " в приложението, ползвателите могат елементарно да открият и седмичната електронна листовка на веригата, както и спомагателни лични купони за атрактивни отстъпки. Също по този начин Lidl Plus съхранява цифрово касовите бележки, които могат да служат и за гаранция за закупените нехранителни артикули в магазините на Lidl в цялата страна.

Повече информация за тази и още настоящи предложения в приложението Lidl Plus можете да откриете и на уеб страницата на компанията:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР